DSC00441.JPGDSC00479.JPGDSC00575.JPGDSC00578.JPGDSC00621.JPGDSC00700.JPGDSC00775.JPGDSC00809.JPGDSC00822.JPGDSC00918.JPGDSC00945.JPGDSC00971.jpgDSC01013.JPGDSC01244.JPGDSC01318.JPGDSC02318.JPGDSC02640.JPGDSC02722.jpgDSC02853.JPGDSC02861.JPGDSC03677+.jpgDSC03683+.jpgDSC03737.JPGDSC03940.JPGDSC04409.JPGDSC04461.JPGDSC04479.JPGDSC04623.JPGDSC04658.JPGDSC04723.JPGDSC05044.JPGDSC05167.JPGDSC05270.JPGDSC05330.JPGDSC05349.JPGDSC05488.JPGDSC05876.JPGDSC05991.JPGDSC06010.JPGDSC06019.JPGDSC06024.JPGDSC06049.JPGDSC06120.JPGDSC06410.JPGDSC06419.JPGDSC06727.JPGDSC07114.JPGDSC07767.JPGDSC07984.JPGDSC08124.JPGDSC08296.JPGDSC08598.jpgDSC08613.jpgDSC08652.JPGDSC08694.JPGDSC08744.jpgDSC08809.jpgDSC08961.JPGDSC09987.JPGDSCF0035.JPGIMG_0333.JPGbajki_z_internatu.jpgg1.jpgg11.JPGg2.jpgg22.JPGg3.jpgg4.jpg

KUCHENNE REWELACJE – smaki świata

 
Kontynuacja innowacji pedagogicznej „Kuchenne rewelacje - smaki świata”, która kierowana jest do uczniów przysposabiających. W dzisiejszych zajęciach piekliśmy ,,Polski jabłecznik” i ,,Drożdżówkę ze śliwkami". Uczestniczyły 3 klasy - 1dp, 2 ap, 2 bp. Zajęcia kulinarne są bardzo lubiane przez naszych uczniów, którzy aktywnie  i z zaangażowaniem pracują, podpatrują, naśladują i zadają pytania. Doskonalimy także pracę zespołową oraz dbanie o higienę w kuchni. Pod okiem nauczycieli w ramach innowacji pedagogicznej ,,Kuchenne rewelacje - smaki świata". W naszej kuchni królował smak jabłek i śliwek– jesienne, zdrowe oraz  pyszne owoce.
 Zapachniała polska złota jesień :-)       

 Kasia Trzebiatowska, Marzena Bukowska, Monika Torchalska, Agnieszka Czechowicz